Priser, bestilling, betaling

Pris for et standard ukesopphold på SY Swansea med daglige aktiviteter ute på sjøen eller på land vil normalt være på  NOK 10.000,- / 12.000,- per person.

Pris avhenger av antallet passasjerer og behovet for innleie av guider, eksterne restaurantbesøk m.m. Ta kontakt med skipskaptein og programansvarlig Steinar Svanemyr (tlf. og epost) for nærmere informasjon om priser og detaljer i turprogrammet.

Inkludert i prisen for standard turprogram:

  • Et pristilbud vil normalt omfatte alle planlagte/avtalte aktiviteter ombord på SY Swansea og aktiviteter på land.
  • Alle overnattinger skjer ombord på SY Swansea.
  • Sengetøy og håndklær.
  • Alle måltider og drikkevarer (ekskl. alkohol).
  • Alle turer med båten samt bruk av bil for tilkomst til fjellturer, eller guidede turer i regionen.

Hvordan bestille tur med SY Swansea:

Ta kontakt med kaptein og daglig leder Steinar Svanemyr (tlf. og epost) og be om forslag til turprogram. Før du tar kontakt anbefaler vi at du gjør deg opp en mening om varighet, hva du ønsker å bruke tiden på (seiling, fjordfiske, fjellturer, klatring, kulturell sightseeing i fjord- og fjellandskapet på Nordvestlandet – mulighetene for å variere innholdet i turprogrammet er nær uendelige!)

Vær ute i god tid! Jo lengre tid vi har til planlegging, jo større sjanse er det for at vi får til et godt og spesielt tilpasset program, ikke minst i forhold til å gjøre avtaler med guider og andre samarbeidspartnere.

Etter at vi har blitt enig om innholdet i programmet signeres en avtale av begge parter. Betaling skjer innen avtalt dato, normalt 1-2 uker før starten på turen.

Eksempel på avtale kan du laste ned HER. [link til fil]